Ve Mostafa Mohamed'i resmen duyurdular! Transfer hayırlı uğurlu olsun...

Ligue 1'de Nantes forması giyen Mostafa Mohamed'in uzun süredir takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Fransız ekibinde geleceği merak konusu olan Mısırlı santrforun yeni adresi belli oldu. İşte Mostafa Mohamed haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Nantes'e transfer olan Mostafa Mohamed, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda da kiralık olarak Nantes forması giyen Mısırlı oyuncunun takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Golcü oyuncunun transferini duyurdular.

MOSTAFA MOHAMED, ARABİSTAN KERVANINA KATILIYOR

Geçtiğimiz sezonu Nantes'te kiralık olarak geçiren ardından yaz transfer döneminde tapusuyla Fransız ekibine katılan Mostafa Mohamed'in Fransa kariyeri kısa sürdü. Fransız basınında yer alan habere göre; Mısırlı santrfor oyuncusu, yeni sezonda kesin olarak Arabistan'a transfer olacak.

GALATASARAY KARİYERİ MÜTHİŞ BAŞLAMIŞTI

2020-2021 sezonunda Galatasaray'a adım atan Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı ekipte muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Üst üste gollerini atan ve Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçta da 3 puanı getiren golü kaydeden yıldız oyuncu, ardından düşüşe geçmiş ve eski formunu yakalayamamıştı.

NANTES RAKAMLARI

Mostafa Mohamed, Nantes formasıyla tüm kulvarlarda 70 maça çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 6 asist üreterek takımına katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr