Ve Mohamed Salah sonunda ''Geliyorum'' dedi! Yüzyılın transferi: Uçak sonunda iniyor...

Mohamed Salah için Liverpool'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz ekibinde Jürgen Klopp'un ardından takımdan ayrılması beklenen isimlerden biri olan Mohamed Salah'ın yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Liverpool'da Mohamed Salah devri sona eriyor. Teknik direktör Jürgen Klopp'un ayrılacağını açıklamasının ardından takımdan ayrılma ihtimali yükselen bir diğer isim olan Mohamed Salah, Suudi Arabistan'a gidecek.

MOHAMED SALAH, İNGİLTERE'DEN AYRILACAK

2017'nin yazından bu yana Liverpool forması giyen ve performansıyla büyük beğeni toplayarak adından sık sık söz ettiren Mohamed Salah için yolun sonu gözüktü. Teknik direktör Jürgen Klopp'un sezon sonu ayrılacağını açıklamasının ardından İngiliz basını, ayrılacak bir diğer ismin de Mohamed Salah olduğunu yazdı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekipleri Mohamed Salah dahil birkaç yıldız ismin transferi için 2.5 milyar euro bütçe ayırdı. Geçtiğimiz yaz Arap ekiplerinden gelen teklifleri geri çeviren Mısırlı yıldız, şu an ise bu fikre sıcak bakıyor. Al-Ittihad'ın kadrosuna katmak istediği Salah, bu teklife sıcak bakıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mohamed Salah, bu sezon Liverpool formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2045 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Mısırlı yıldız, 18 gol ve 9 asistle skora etki etti.