Ve Mohamed Salah ''Sezon sonu geliyorum'' dedi! Resmen duyurdular: Ligi altüst edecek...

Mohamed Salah için Liverpool hikayesi sona eriyor. Sezon sonu İngiliz ekibinden ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Mohamed Salah'ın merakla beklenen yeni adresini Ada basını sonunda duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Liverpool'da Mohamed Salah hikayesi sona eriyor. Jürgen Klopp'un ardından İngiliz ekibinden ayrılık kararı alan bir diğer isim olan yıldız oyuncu Mohamed Salah'ın yeni takımını sonunda duyurdular.

MOHAMED SALAH, LIVERPOOL'DAN AYRILIYOR

2017'den bu yana Premier Lig devi Liverpool'da forma giyen ve birçok başarıya imza atan yıldız oyuncu Mohamed Salah için İngiltere'den ayrılık vakti geldi. Jürgen Klopp sonrası, Ada ekibinden ayrılma kararı alan bir diğer isim de Mısırlı oyuncu oldu. Sezon sonu 31 yaşındaki oyuncu takıma veda edecek.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Karim Benzema ile yolları ayırma ihtimali olan Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Ittihad, Mohamed Salah için devreye girdi. Geçtiğimiz yaz yapmış olduğu 150 milyon sterlinlik teklif reddedilen Arap ekibi, 200 milyon sterlinle bu transferi noktalamaya hazırlanıyor. Mısırlı oyuncuyla transfer konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Kulüplerin de anlaşmasının halinde yaz aylarında imzaların atılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mohamed Salah, bu sezon Liverpool formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2045 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Mısırlı yıldız, 18 gol ve 9 asistle skora etki etti.