Ve Mircea Lucescu ''Tamam'' dedi! Süper Lig ekibinin başına geçiyor

Dinamo Kiev'in ardından kariyerine ara veren Mircea Lucescu, göreve geri dönüyor. Rumen basını, Mircea Lucescu'nun sezonun geri kalanında Süper Lig ekibinin başına geçmeyi kabul ettiğini yazdı. İşte detaylar...

Son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu, kulübeye geri dönme kararı aldı. Süper Lig devinin teklifine kabul eden Mircea Lucescu, sezonun kalanında takımın başına geçecek.

MIRCEA LUCESCU GERİ DÖNÜYOR

Son olarak Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev'i çalıştıran Lucescu, 3 Kasım 2023 tarihinden bu yana boştaydı. Tecrübeli antrenör, kulübüye geri dönme kararı aldı.

SEZONUN GERİ KALANINDA TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK

Rumen basınının haberine göre; Siyah beyazlı yönetim, sezonun kalanında hedeflerine ulaşmak için ulaşmak için şimdiden harekete geçti. Beşiktaş, tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Rumen çalıştırıcının, sezonun geri kalanında takımın başında olmayı kabul ettiği aktarıldı. Siyah beyazlıların bu sezondaki tek hedefi olan Türkiye Kupası ve ligde üçüncülük koltuğuna oturmak olduğu biliniyor.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Bu sezon teknik direktör konusunda çok kez değişim yaşayan siyah beyazlılar, son olarak yeni başkan Hasan Arat'ın yönetiminde takımın başına Fernando Santos'u getirmişti. Takımda beklenen çıkışı yakalayamayan ve alınan kötü sonuçlarla eleştirilerin hedefi olan Santos ile yollar ayrıldı.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Lucescu, Beşiktaş'ın başına 2002 Temmuz'da da geçmişti. Rumen teknik adam, siyah beyazlılarla çıktığı 89 maçta 2.00 puan ortalaması yakalamıştı.