Ve Mircea Lucescu'yu duyurdular! Süper Lig'de büyük sürpriz: Geri dönüyor...

Mircea Lucescu için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Dinamo Kiev'in teknik direktörlüğünü yapan başarılı çalıştırıcı Mircea Lucescu, Süper Lig devinin gündemine geldi. İşte detaylar...

Son olarak Dinamo Kiev'in teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu için Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın daha önceden de bir dönem takımı çalıştıran Mircea Lucescu'yu gündemine aldığı ileri sürüldü.

MIRCEA LUCESCU, GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz aylarda çalıştırdığı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den ayrılan Mircea Lucescu'nun yeni adresi uzun süredir merak konusuydu. Takım çalıştırıp çalıştırmayacağı merak konusu olan Rumen hoca, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor.

SÜPER LİG'DE BÜYÜK SÜRPRİZ

Ocakta Rıza Çalımbay ile yolları ayırarak yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündemine Mircea Lucescu ismi geldi. Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlıların, yeni hoca adayları arasında Rumen çalıştırıcı da var.

KARİYER ÖZETİ

İlk teknik direktörlük tecrübesini Romanya Milli Takımı'nda yaşayan Mircea Lucescu, daha sonrasında FC Dinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bukarest, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Shakhtar Donetsk, Zenit, Türkiye A Milli Takım ve son olarak da Dinamo Kiev'de görev aldı.