Ve Miralem Pjanic'i duyurdular! Resmen geri dönüyor: Kimse bunu beklemiyordu...

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Miralem Pjanic için sürpriz bir gelişe yaşanıyor. 34 yaşındaki orta saha, kariyerinin son imzasını parladığı kulübe atmaya hazırlanıyor. İşte Miralem Pjanic haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Miralem Pjanic, 2022 yaz aylarında Barcelona'dan bedelsiz olarak ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutmuştu. Burada ikinci sezonunu geçiren Bosnalı orta saha, Avrupa'ya geri dönmek için gün sayıyor. Pjanic, eski kulübüyle sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

MIRALEM PJANIC YENİDEN METZ'E DOĞRU

Miralem Pjanic, yıldızının parlamaya başladığı kulübe dönecek. Fransız basınında yer alan haberde; Metz, 34 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda renklerine bağlayacak. 2008 yılında ayrıldığı yere uzun senelerin ardından adım atacak olan Pjanic, futbol kariyerini burada noktalayacak.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMIŞTI

Bir dönem ligimizde Beşiktaş forması da giyen Miralem Pjanic, Sergen Yalçın yönetimindeki siyah beyazlılarda kiralık olarak oynamış ve beklenen etkiyi takıma yansıtamamıştı. Yıldız futbolcu, bonservisini elinde bulunduran Barcelona'ya geri dönmüş, oradan da Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmişti.

SEZON PERFORMANSI

34 yaşındaki orta saha, bu sezon 27 maçta 2208 dakika sahada kalırken, takım arkadaşlarına yaptığı 8 asist ile skora katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr