Ve Miguel Crespo'yu resmen duyurdular! Beklenen oldu: Geri dönüyor...

Fenerbahçe'de Miguel Crespo için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde üçüncü sezonunu geçiren Portekizli oyuncuya iyi haber teknik direktör İsmail Kartal'dan geldi. İşte Miguel Crespo haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de forma giyen Miguel Crespo için sevindirici bir haber geldi. Sarı-lacivertli kulüpte kısıtlı süre bulmasına rağmen verilen şansları iyi değerlendiren ve taraftarın takdirini kazanan Portekizli oyuncu, bu sezon yeni transfer Fred'in arkasında adeta unutuldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Crespo'ya müjde geldi.

MIGUEL CRESPO, GALATASARAY DERBİSİNDE İLK 11'E DÖNÜYOR

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Miguel Crespo, son oynanan 2 maçta forma şansı bulamamıştı. Portekizli son olarak Beşiktaş derbisinde ilk 11'de görev almıştı. Sarı-lacivertli kulübe yakın kaynaklara göre; Teknik direktör İsmail Kartal, Crespo'ya bir derbide daha ilk 11'de başlatmayı düşünüyor. Kayserispor karşılaşmasında kırmızı kart gören Fred yerine Miguel Crespo'nun ilk 11'de yer alması bekleniyor.

GALATASARAY'A KARŞI GALİBİYETİ GETİREN GOLÜ ATMIŞTI

Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2021-2022 sezonunun 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray'a karşı oynanan derbide oyuna sonradan girmiş ve takımının 2. golünü atarak sarı-lacivertlilerin sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağlamıştı. Portekizli oyuncu, bu golün ardından taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

BU SEZONKİ RAKAMLARI

Portekizli oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 maçta 960 dakika süre buldu. Portekizli orta saha, bu sürede 1 gol ve 1 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr