Ve Michy Batshuayi resmen imzayı atıyor! Maaşını bile duyurdular...

Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, sezon sonunda flaş bir imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz basını, Michy Batshuayi'nin istediği maaşı duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri son sürat devam ediyor. Bu sezon ligde şampiyonluk hedefleyen sarı lacivertliler, önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istiyor. Bu hedefler doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmenin peşinde. Sarı lacivertli kulüp, ilk olarak iç transferi tamamlamak istiyor.

MICHY BATSHUAYI İMZAYI ATIYOR!

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Michy Batshuayi'nin sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Belçikalı forvete, İngiltere'den Leeds United talip oldu. Ada basınında çıkan habere göre; Batshuayi'nin menajeri, İngiliz ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartları sundu. Yıldız oyuncunun, Leeds United'dan haftalık 82 bin pound maaş istediği belirtildi.

FENERBAHÇE DE HAREKETE GEÇTİ

Fenerbahçe yönetimi de bu sezon başarılı bir performans sergileyen Batshuayi'yi bırakmak istemiyor. Yeni sezon hedefleri doğrultusunda deneyimli forveti kadroda tutmak isteyen sarı lacivertliler, Batshuayi ile yeni sözleşme görüşmelerinde bulunmak için masaya oturacak.

GOL MAKİNESİ!

Sarı lacivertli formayla bu sezon tüm kulvarlarda 38 maçta süre alan Batshuayi, 22 gol attı ve 3 kez de gol pası verdi.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı