Ve Michy Batshuayi geri dönüyor! Herkes ters köşe oldu: Yeni adresini duyurdular

Michy Batshuayi için Fenerbahçe'de yolun sonu gözüktü. Devre arasında sarı-lacivertlilerden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız golcü Michy Batshuayi'nin yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi defteri kapanıyor. Sarı-lacivertlilerde fazla süre alamayan ve ocakta ayrılmaya hazırlanan yıldız golcü Michy Batshuayi'nin ülkesi Belçika'ya geri döneceği ileri sürüldü.

MICHY BATSHUAYI, OCAKTA YOLCU

Bu sezon Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun arkasında kalan ve fazla süre bulamayan Michy Batshuayi için yolun sonu gözüktü. Sarı-lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanan Belçikalı golcü, daha fazla süre alacağı bir takıma gitmek istiyor. Yönetim, yıldız golcü için ara transferde gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR! GERİ DÖNÜYOR...

Sarı-lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanan Michy Batshuayi, ülkesi Belçika'ya dönmeye hazırlanıyor. Belçika basınında yer alan habere göre; Club Brugge, yıldız golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti. Konferans Ligi'nde son 16'ya adını yazdıran Club Brugge, hücum hattını Batshuayi ile güçlendirerek yoluna emin adımlarla yürümeyi hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Michy Batshuayi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 755 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Belçikalı golcü, 5 gol ve 3 asistle skora etki etti.