35 yaşında geri dönüyor! Ve Mesut Özil'i resmen duyurdular

Mesut Özil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de forma giyen ve geçtiğimiz sezon futbolu bırakan yıldız isim Mesut Özil için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Mesut Özil, geçtiğimiz sezon futbola veda etmişti. Futbolculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan yıldız isim Mesut Özil'in yeni adresini duyurdular.

FENERBAHÇE'DE OLMADI, BAŞAKŞEHİR'DE BIRAKTI

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olarak büyük ses getiren Mesut Özil, bir buçuk sezon formasını giydiği sarı-lacivertlilerde beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığına neden oldu. 2022'nin yazında Fenerbahçe'ye veda eden yıldız isim Başakşehir'e imza atmış ve o sezonun devre arasında futbolu bırakmıştı.

GERİ DÖNÜYOR

2023'te futbolu bırakan Mesut Özil, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. İngiltere basınında yer alan habere göre; yaz aylarında 35 yaş üstü futbolcuların mücadele edeceği İngiltere'de düzenlenecek olan özel Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takım formasını giyecek.

KARİYER ÖZETİ

Mesut Özil, futbola 1998 yılında Gelsenkirchen altyapısında başlamış ve daha sonrasında Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve son olarak da Başakşehir'de forma giydi.