Ve Mesut Özil'de beklenen oldu! Buraya kadarmış

Başakşehir'in flaş transferi Mesut Özil'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş maçında kadro dışı kalan yıldız futbolcunun, bu hafta oynanacak Fatih Karagümrük maçında da kafilede olmayacağı belirtildi. Mesut Özil'in ne zaman döneceği ise tam bir muamma! İşte detaylar…

wwww.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra Sarı-Lacivertlilerle sözleşmesini fesheden Mesut Özil, sürpriz bir şekilde Başakşehir'e transfer olmuştu. Boz Baykuşlarda da tutunamayan Mesut Özil'in akıbetiyle ilgili belirsizlik sürüyor.

MESUT ÖZİL DEV MAÇTA KADRO DIŞI KALMIŞTI

Futbolseverler Mesut Özil'in yavaş yavaş sahalara dönmesini beklerken deneyimli ismin Beşiktaş maçında kadro dışı kalması şaşkınlık yaratmıştı. Hastalıktan çıkan Mesut Özil'in henüz hazır olmadığı gerekçesiyle kadro dışında kaldığı belirtilmişti.

EMRE BELÖZOĞLU '20-25 GÜNE HAZIR OLUR' DEMİŞTİ

Öte yandan Emre Belözoğlu, temmuz ayının sonlarında Mesut Özil'le ilgili yaptığı açıklamada oyuncusunun hazır hale gelebilmesi için 20-25 güne ihtiyacı olduğunu belirtmişti. Söz konusu tarih neredeyse gelmişken Mesut Özil'in hala ortalarda görünmemesi, oyuncunun kariyerinin bitme noktasına geldiği şeklinde yorumlandı.

BU HAFTA DA KADRODA YOK!

Bu arada Mesut Özil'in bu hafta ligde oynanacak Fatih Karagümrük maçında da kadroda olmayacağı iddia edildi. Emre Belözoğlu'nun oturmuş kadroyu bozmak istemediği ve Mesut Özil'i neredeyse sezon boyunca ligde ilk 11 oynatmayacağı belirtiliyor.

MESUT ÖZİL'İN KARARI MERAK EDİLİYOR

Mesut Özil 14 Temmuz tarihinde Başakşehir ile 1 sezonluk sözleşme imzalamıştı. 2022-23 sezonunun sona ermesiyle birlikte Mesut Özil'in kariyeriyle ilgili alacağı karar şimdiden merak konusu oldu.

wwww.aksam.com.tr