Ve Mesut Özil resmen geri dönüyor! Beklenen haber geldi...

Başakşehir, flaş transferi Mesut Özil'le ilgili kararını verdi. Fiziksel açıdan takım arkadaşlarından geride olan yıldız isim kendini toparladı. Mesut Özil'in Süper Lig'deki 4. hafta maçında ilk 11'de sahaya çıkacağı belirtiliyor. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de büyük umutlarla transfer edilen Mesut Özil gösterdiği inişli çıkışlı performansın ardından olaylı bir şekilde takımdan ayrılmış ve daha sonrasında Medipol Başakşehir'e imza atmıştı. Turuncu-lacivertli takım ile ilk maçına Kayserispor karışında çıkan Mesut Özil'in fiziksel durumu sakatlıklardan geriye düşmüştü. Yıldız oyuncunun ilk 11'e döneceği tarih belli oldu.

MESUT ÖZİL İLK 11'E GERİ DÖNÜYOR

Süper Lig'in 4. haftasını bay geçecek olan ve 5. haftasında da Alanyaspor'u ağırlayacak Medipol Başakşehir'in hedefi sahadan galibiyetle ayrılmak. Mesut Özil'in bu mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Bu hafta Yukatel Kayserispor mücadelesinde sonradan oyuna giren tecrübeli yıldızın UEFA Konferans Ligi'ndeki Antwerp maçında da ikinci yarı oyuna dahil olması bekleniyor.

EMRE BELÖZOĞLU RİSKE ETMEK İSTEMİYOR

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun Mesut Özil'e birden yüklenmek istemediği ve 33 yaşındaki yıldızı zorlamadan maçlara hazırlamak istediği belirtiliyor. Medipol Başakşehir'in çok şey beklediği Mesut Özil'in de formasına kavuşup kendisini göstermek istediği ifade ediliyor.

MESUT ÖZİL'İN GEÇEN SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla yalnızca 36 resmî maçta forma giyerken toplam 2223 dakika sahada kalabildi. 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 3 asistle skora katkı sunabildi.

Aşağıdaki fotoğrafa tıklayıp AKŞAM Canlı Skor ekranından Mesut Özil'in detaylı istatistiklerine ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr