Ve Mesut Özil resmen açıklandı! Emeklilik kararı…

Başakşehir'in yıldızı Mesut Özil'in futbolu bırakma kararı aldığı manşetleri süslemişti. Konuyla ilgili Başakşehir'den resmi açıklama geldi. Göksel Gümüşdağ'ın Mesut Özil iddialarını direkt olarak yalanlamaması dikkat çekti.

Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'in yeni serüveni tam da beklendiği gibi başladı. Forma şansı bulmakta zorlanan Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. Yıldız futbolcunun yeşil sahalara veda etme kararı aldığı belirtilmişti.

MESUT ÖZİL'LE İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Mesut Özil'le ilgili iddiaların ardından Başakşehir cephesinden resmi açıklama geldi. Başkan Göksel Gümüşdağ'ın Mesut Özil'in futbolu bırakma kararı aldığına dair çıkan haberleri direkt olarak yalanlamaması dikkat çekti.

"BUNLAR HEP OLACAK"

"Mesut Özil'in futbolu bırakmak istediği yönünde iddialar da var. Bu iddialar doğru mu?" sorusunu cevaplayan Göksel Gümüşdağ, "Biliyorsunuz medyada çok şeyler konuşuluyor. Bunlar hep olacak. Mesut geldiği günden beri takımda oynamak istediğini, sahadaki antrenmanı ve mücadelesiyle, hocaya da bize de gösterdi. Uzun süredir belinde sorun yaşıyordu. Bunu bir an önce bitirip takıma dönmek, bu yarışta olmak ve Başakşehir'e katkı sağlamak istediğini söyledi. Biz de bunu istiyoruz. Mesut Özil, Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük kariyeridir. Kendisinin gerek ligde gerek Avrupa'daki maçlarda takım arkadaşlarına tecrübesiyle en büyük desteği vereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.