Ve Merih Demiral transferi bitti! Takımın yeni stoperi hayırlı olsun

Merih Demiral transferinde uzun süredir beklenen haber sonunda geldi. Süper Lig devi, milli stoperi renklerine bağlıyor. İşte Merih Demiral transferinde yaşanan sıcak gelişme...

Süper Lig'de transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala kulüpler, kadrolarına yapacakları son takviyeler için kolları sıvadı. Gündemde ise çok önemli isimler var. Bu sezon yıldız futbolcuları bir bir renklerine bağlayan Süper Lig devlerinin gündemine, milli oyuncu Merih Demiral gelmişti.

Kariyerini Suudi kulübü Ah-Ahli'de sürdüren 26 yaşındaki futbolcu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

MERİH DEMİRAL TRANSFERİ DUYURULDU!

Süper Lig'de Fenerbahçe altyapısından yetişen, sonrasında Avrupa'nın yolunu tutan Merih Demiral, Türkiye'ye geri dönüyor. Milli futbolcu için Fenerbahçe cephesi, resmen harekete geçti. Teknik direktör Jose Mourinho'nun Becao'nun yerine bir stoper talep etmesi üzerine harekete geçen sarı lacivertliler, Merih Demiral'da karar kıldı.

Son olarak Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor maçını da tribünden takip eden yıldız futbolcu için görüşmeler başladı.

MERİH DE DÖNMEK İSTİYOR

Sarı lacivertlilerin altyapısından yetişen Merih Demiral da Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak bakıyor. Teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmak isteyen 26 yaşındaki stoper, kulüplerin anlaşması durumunda Fenerbahçe'ye imza atacak.

SÜPER LİG HAMLESİ OLACAK!

Fenerbahçe yönetimi, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu tamamladı. Sarı lacivertliler bundan sonra yapılacak hamleleri Süper Lig için değerlendirecek. Bu sebeple Merih Demiral'ın ligi bilmesi ve yerli oyuncu olması avantajlarından faydalanmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, oyuncuyu reklerine bağlamak için bir hayli ısrarcı.

Milli arada bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor...

www.aksam.com.tr