Ve Merih Demiral geri dönüyor! Resmen duyurdular: Tarih bile verildi...

Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral için sıcak bir gelişme yaşandı. Suudi ekibine transfer olduktan sonra ciddi bir sakatlık geçiren Merih Demiral'ın formasına tekrar kavuşacağı tarihi açıkladılar. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminin son günlerinde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olan milli oyuncu Merih Demiral henüz yeni takımına tam anlamıyla adapte olamadan ağır bir sakatlık yaşamıştı. Milli savunmacı, 28 Eylül tarihinden beri formasına hasret kalmıştı. Suudi basınında yer alan habere göre; Merih Demiral, 22 Kasım'da sakatlığını tamamen atlatarak formasına kavuşacak.

MERİH DEMİRAL FORMASINA KAVUŞUYOR

İtalya Serie A'nın köklü ekibi Atalanta'dan Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olarak gündem olan milli oyuncu Merih Demiral, yeni takımına katıldıktan kısa bir süre sonra ağır bir sakatlık geçirmişti. Bir buçuk aydır formasına hasret kalan Merih Demiral'ın 22 Kasım tarihinde sakatlığını tamamen atlatacağı öğrenildi.

20 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLDİ

Suudi ekibi, Merih Demiral'ı transfer etmek için Atalanta'ya 20 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Milli oyuncu, Al Ahli'den senelik net olarak 11 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

AL AHLI RAKAMLARI

Merih Demiral, Al Ahli formasını toplam 5 kez giyme şansı buldu. Milli oyuncu bu karşılaşmalarda 450 dakika sahada kaldı.

www.aksam.com.tr