Ve merakla beklenen transfer bitti! Mohamed Salah'ı sonunda duyurdular...

Mohamed Salah için transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Liverpool'dan ayrılacağı ve Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilen yıldız oyuncu Mohamed Salah, kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Liverpool'da ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Mohamed Salah, kararını verdi. Adı uzun süredir Suudi Arabistan ekipleriyle gündeme gelen yıldız oyuncu Mohamed Salah için flaş gelişmeyi İngiliz basını duyurdu.

MOHAMED SALAH İÇİN SUUDİ ARABİSTAN İDDİALARI VARDI

Son dönemde Avrupa futbolundan birçok yıldızın transfer olduğu Suudi Arabistan ekipleri için her geçen gün yeni bir iddia gündeme gelmeye devam ediyor. Arapların kancayı taktığı bir diğer isim de Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah oldu. Mısırlı yıldıza, astronomik teklifler yapıldığı ileri sürüldü.

KARARINI VERDİ! TRANSFER BİTTİ...

Premier Lig devi Liverpool'dan ayrılığı ve Suudi Arabistan'a transferi gündeme gelen Mohamed Salah geleceği için kararını verdi. İngiltere basınında yer alan habere göre; Mısırlı yıldız, devre arasında takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Salah, sezonu İngiltere'de tamamlamak ve gelecek yaz teklifleri değerlendirmek istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mohamed Salah bu sezon Liverpool formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 19'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1655 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Mısırlı yıldız, 14 gol ve 8 asistle skora etki etti.