Ve merakla beklenen Timo Werner transferi bitti! Sonunda duyurdular...

Fenerbahçe, ocak ayı transfer döneminde forvet hattına bir yıldız takviyesi yapacak. Sarı lacivertlilerin gündeminde yer alan futbolcu ise Timo Werner. Alman oyuncu cephesinde önemli bir gelişme de yaşandı. İşte Fenerbahçe'nin Timo Werner transferinde son durum...

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı lacivertlilerde devre arası transfer döneminde Michy Batshuayi ile yollar ayrılacak. Kanarya'nın gündemindeki futbolcu ise Timo Werner. Alman futbolcu için ocak ayında tüm şartlar zorlanacak. Öte yandan bu transferde sürpriz bir gelişme yaşandı.

TIMO WERNER SÜRPRİZİ! İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre Premier Lig ekibi West Ham United, Timo Werner için harekete geçmiş durumda. Yıldız futbolcunun Chelsea macerası sonrası yeniden Premier Lig'e dönmesi söz konusu. West Ham'ın bu hamlesi sonrası oyuncunun kafası bir hayli karışmış durumda. İngiltere'deki macerası büyük bir hayal kırıklığıyla biten Timo Werner'in, kendisini yeniden ispatlamak için bu transferin büyük bir fırsat olduğu konuşuluyor.

LEIPZIG'DE BİLETİ KESİLDİ

Alman kulübü Leipzig ise Timo Werner'in üzerini çizmiş durumda. Devre arasında gelecek en uygun teklif kabul edilecek ve yıldız forvet takıma veda edecek. Öte yandan Ada cephesinde West Ham'ın yanı sıra Manchester United, Crystal Palace ve Fulham da oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

www.aksam.com.tr