Ve Mauro Icardi'yi duyurdular! Galatasaray'da ayrılık: Şampiyonluğa giderken yıkan haber...

Mauro Icardi için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray'ın sezon başında bonservisini aldığı yıldız golcü Mauro Icardi'nin yeni adresini Suudi Arabistan basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Mauro Icardi için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılıların sezon başında tapusunu aldığı yıldız golcü Mauro Icardi'nin Suudi Arabistan'a transfer olacağı ileri sürüldü.

ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK PAY SAHİBİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'da başarının en büyük pay sahiplerinden biri de Mauro Icardi olmuştu. PSG'den kiralık olarak transfer edilen Arjantinli golcü, taraftarların sevgilisi haline geldi ve skor katkısıyla takımını şampiyonluğa taşıyan isimlerden biri oldu.

MAURO ICARDI'NİN YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Hilal, Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi için harekete geçti. Arap ekibi, teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla istediği Arjantinli golcüyü yüksek bir yıllık ücretle ikna ederek yaz aylarında kadrosuna katmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılıların da bu transferden büyük gelir elde etmesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 38 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3107 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Arjantinli golcü, 23 gol ve 11 asistle takımına katkıda bulundu.