Ve Mario Balotelli'yi resmen duyurdular! Transfer sonunda bitti...

Mario Balotelli'nin geleceği nihayet belli oldu. Adana Demirspor'dan ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen ve İtalya'ya geri döneceği konuşulan yıldız golcü Mario Balotelli için flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adana Demirspor'da Mario Balotelli'nin geleceği belli oldu. Mavi-lacivertlilerden ayrılığı gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde Serie A'ya döneceği iddia edilen Mario Balotelli'nin geleceği belli oldu.

MARIO BALOTELLI İÇİN SERİE A İDDİALARI VARDI

Sezon başında geri döndüğü Adana Demirspor'da bu kez beklentilerin uzağında kalan Mario Balotelli'nin ayrılacağı iddiaları gündemdeydi. Yıldız oyuncu için Serie A ekibi Salernitana'nın devreye girdiği ve Balotelli'nin İtalya'ya geri döneceği ileri sürülmüştü.

TRANSFER BİTTİ! KALIYOR...

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A ekibi Mario Balotelli transferinden yıldız oyuncunun sakatlığı nedeniyle vazgeçti. İtalya'da ara transfer döneminin sona ermesiyle de Balotelli'nin Serie A'ya dönüş ihtimali de şimdilik rafa kalktı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli, bu sezon Adana Demirspor'da şu ana kadar 5 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 181 dakika sahada kalan 33 yaşındaki yıldız golcü, 3 golle takımına katkıda bulunabildi.