Ve Mario Balotelli resmen geri dönüyor! Transfer hayırlı olsun

Mario Balotelli, sezon başında transfer olduğu Sion'dan ayrılmaya hazırlanıyor. İsviçre ekibinde saha dışı olaylarla sık sık gündeme gelen ve takımdan ayrılmak isteyen Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sion'da saha dışı olaylarla gündeme gelen Mario Balotelli için İsviçre hikayesi sona eriyor. Takımdan ayrılmak isteyen yıldız golcü Mario Balotelli, önümüzdeki yaz İtalya'ya geri dönmeye hazırlanıyor.

ADANA DEMİRSPOR'DA KÜLLERİNDEN DOĞMUŞTU

Geçen sezon Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve adeta küllerinden doğan Mario Balotelli, sezon sonu 2.62 milyon euro bonservis bedeli ile İsviçre ekibi Sion'a transfer olmuştu.

İSVİÇRE HİKAYESİ KISA SÜRÜYOR

Ancak İsviçre'de saha dışı olayla sık sık gündeme gelen Mario Balotelli, takımla arasındaki bağları neredeyse kopardı. Sezon sonu takımdan ayrılmayı kafasına koyan yıldız golcü, ülkesi İtalya'ya geri dönmeye hazırlanıyor.

MARIO BALOTELLI GERİ DÖNÜYOR

İtalya basınında yer alan habere göre; Mario Balotelli, Serie A'ya dönmek istiyor. Menajerine kendisine uygun bir kulüp bulması yönünde talimat veren yıldız golcü için Monza devrede. Tecrübeli golcünün Monza'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli, bu sezon Sion formasıyla şu ana kadar 19 resmi maçta forma giydi ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1256 dakika süre alan 32 yaşındaki golcü, 6 golle skora etki etti.