Ve Mario Balotelli ''Tamam'' dedi! Resmen geri dönüyor, Süper Lig'de yılın transferi...

Mario Balotelli yeniden Süper Lig'e geri dönüyor. Bir dönem formasını giydiği Adana Demirspor'daki performansıyla lige damga vuran ve daha sonra gittiği Sion'dan bu yaz ayrılan İtalyan yıldız golcü Mario Balotelli, Türkiye'ye geliyor. İşte detaylar...

Sion'dan ayrılan Mario Balotelli, yeniden Süper Lig'e geliyor. Formasını giydiği Sion'dan ayrılan yıldız golcü, Mario Balotelli yeniden Adana Demirspor'a geliyor. İşte yıldız oyuncunun geleceği tarih...

MARIO BALOTELLI, İSVİÇRE'DEN AYRILDI

2021-22 sezonunda formasını giydiği Adana Demirspor'da 19 gol ve 6 asist yaparak Süper Lig'e damga vuran Mario Balotelli, yaz aylarında 2.62 milyon euro bonservis bedeliyle Sion'a transfer oldu. Ancak İsviçre ekibinde tutunamayan İtalyan yıldız, bu yaz takımdan ayrıldı.

YENİDEN SÜPER LİG'E GELİYOR

Sion'dan ayrılan ve yeni adresi merak konusu olan Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oldu. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Adana Demirspor'un anlaşmaya vardığı Mario Balotelli bu gece Adana'da olacak. İtalya'dan geliyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Sion'da 19 resöi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1256 dakika sahada kalan 33 yaşındaki İtalyan golcü, 6 golle takımına katkıda bulundu.