Ve Marek Hamsik'i duyurdular! Resmen geri dönüyor...

Ülkemizde daha önce Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşayan Marek Hamsik için sürpriz bir gelişme yaşanıyor. 36 yaşındaki eski futbolcunun dönüşü resmen duyuruldu. İşte Marek Hmasik gelişmesinin detayları...

2021 yılında geldiği Trabzonspor'da yıllar sonra kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan Marek Hamsik, sezon başında futbola veda etmişti. 36 yaşındaki eski orta saha için İtalyan basını dönüş haberini duyurdu.

MAREK HAMSIK YUVAYA DÖNÜYOR

2007 yılında imza attığı Napoli'de 12 sene üst düzeyde forma giyen Marek Hamsik, 2019'da ayrıldığı başkent ekibine dönmeye hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Walter Mazzari ile yolları ayırmaya hazırlanan Napoli, teknik direktörlük görevine Francesco Calzano'yu getirecek. Kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis, Marek Hamsik'i Calzono'nun yardımcısı olarak göreve getirmeyi planlıyor. Slovakya Milli Takımı'nda menajer olarak görev yapan Hamsik'in teklife sıcak baktığına değinildi.

NAPOLI RAKAMLARI

Efsanesi olduğu Napoli'de 520 maçta görev yapan Marek Hamsik, bu karşılaşmalarda 121 gol ve 103 asist üreterek skora etki etmeyi başarmıştı.

TRABZONSPOR KARNESİ

2021-2022 sezonunu Trabzonspor'da şampiyon olarak tamamlayan Marek Hamsik, bordo mavili ekipte forma giydiği 65 karşılaşmada 6 gol ve 6 asist üretmişti.

www.aksam.com.tr