Ve Luka Modric transferi resmen bitti! 1 yıllığına hayırlı olsun

Luka Modric için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan ve adı birçok takımla gündeme gelen yıldız oyuncu Luka Modric'in geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Real Madrid ile olan sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Luka Modric'in geleceği belli oldu. Adı transferde birçok takımla gündeme gelen tecrübeli yıldız oyuncu Luka Modric, İspanya'da kalacak.

LUKA MODRIC İÇİN TÜRKİYE İDDİALARI VARDI

La Liga devi Real Madrid'de uzun yıllardır forma giyen Luka Modric'in bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Adı başta Suudi Arabistan ekipleriyle anılan yıldız oyuncu için geçtiğimiz haftalarda Eyüpspor iddiaları gündeme gelmişti. Öte yandan tecrübeli ismin futbola veda edeceği iddiaları da konuşuluyordu.

TRANSFER BİTTİ! GELECEĞİ BELLİ OLDU...

2012'den bu yana formasını giydiği Real Madrid ile olan sözleşmesi haziranın sonunda bitmesi beklenen Luka Modric'in geleceği belli oldu. İspanyol ekibi, tecrübeli oyuncuyla 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Resmi açıklamanın önümüzdeki hafta gelmesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Luka Modric, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar 45 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2238 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, 2 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.