Ve Luka Modric ''Geliyorum'' dedi! Yüzyılın transferi gerçek oldu: Havalimanı dolup taşacak...

Luka Modric için Real Madrid'de yolun sonu gözüktü. 2012'den bu yana formasını terlettiği İspanyol devinden sezon sonu ayrılmaya hazırlanan yıldız oyuncu Luka Modric'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Real Madrid'de forma giyen Luka Modric için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Luka Modric'in yeni durağının Suudi Arabistan olacağı iddia edildi.

LUKA MODRIC, REAL MADRID'DEN AYRILIYOR

2012'den bu yana Real Madrid'de forma giyen Luka Modric'in sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. İspanya basınında yer alan habere göre; Başkent ekibinin yeni sözleşme imzalamayı düşünmediği Hırvat yıldız, sezon sonu takımdan ayrılacak.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Haberde, Luka Modric'in geçtiğimiz yaz astronomik tekliflerde bulunan Suudi Arabistan ekiplerinden yeniden gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldığı belirtildi. Çok ciddi talipleri bulunan yıldız oyuncunun gelecek sezon Suudi Arabistan'da forma giymesi bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Luka Modric, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1175 dakika sahada kalan 38 yaşındaki yıldız oyuncu, 1 gol ve 5 asistle skora etki etti.