Ve Luiz Gustavo sonunda geri dönüyor! Resmen duyurdular

Luiz Gustavo için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Uzun süre Avrupa'nın çeşitli kulüpleri dahil olmak üzere ülkemizde de Fenerbahçe formasını terleten Luiz Gustavo, Al Nassr'ın ardından sonunda yuvasına geri dönüyor. İşte detaylar...

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Luiz Gustavo için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak formasını giydiği Al Nassr'dan ayrılan yıldız oyuncu Luiz Gustavo, Brezilya'ya geri dönüyor.

LUIZ GUSTAVO, AL NASSR'DAN AYRILDI

2022'nin yazında Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Luiz Gustavo, 1 sezon formasını giydikten sonra geçtiğimiz yaz Arap ekibinden ayrıldı. Şu ana kadar herhangi bir takıma imza atmayan Luiz Gustavo'nun yeni adresi belli oluyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Brezilya basınında yer alan habere göre; Luiz Gustavo'nun yeni adresi belli oldu. Tecrübeli oyuncu, ülkesi Brezilya'ya geri dönecek. 36 yaşındaki orta saha, anlaşmaya vardığı Sao Paulo ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Luiz Gustavo, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Al Nassr'da 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2787 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, 6 gol ve 4 asistle skora etki etti.