Ve Lionel Messi transferi resmen gerçekleşiyor! Dün yuhalanınca kıyameti kopardı

Dünkü maçta PSG taraftarının yuhaladığı Lionel Messi, Fransız deviyle ipleri kopardı. Barcelona ve Al-Hilal'e transferi gündemde olan Arjantinli yıldız, opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Lionel Messi'nin futbol tarihinde görülmemiş bir sözleşmeyle Al-Hilal'e imza atacağı belirtiliyor. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

PSG'de Lionel Messi defteri kapanıyor. Milli forma altında Dünya Kupası sevinci yaşayan ancak kulüp bazında beklenen başarıyı sergileyemeyen süper yıldız, Fransız ekibine veda etmeye hazırlanıyor. Dünkü maç öncesi PSG taraftarının yuhaladığı Lionel Messi, takımıyla ipleri kopardı. 35 yaşındaki futbolcu tarihi bir transfere imza atmaya hazırlanıyor.

LIONEL MESSI BEKLEDİĞİ BAŞARIYI YAKALAYAMADI

2 yıl önce Barcelona'dan ayrılıp PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransız deviyle beklenen başarıları yakalayamadı. Arjantinli yıldız, takımıyla Ligue 1 şampiyonluğuna uzansa da Şampiyonlar Ligi'nde hüsrana uğradı.

TARAFTARLAR YUHALAYINCA İPLERİ KOPARDI

Lionel Messi'nin PSG'si, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e elenerek turnuvaya veda etti. Dün ligde oynanan Rennes maçı öncesi taraftarların yuhaladığı Lionel Messi, PSG'den ayrılma kararı aldı. Arjantinli, Fransız deviyle olan +1 yıllık opsiyonunu kullanmayacak.

LIONEL MESSI TRANSFERİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

PSG'yi kafasında bitiren Lionel Messi'nin önünde iki olasılık bulunuyor: Barcelona ya da Al-Hilal. Kariyerinin son deminde eski takımına döneceği konuşulan Messi'ye Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal inanılması güç bir teklifle gitmişti.

FUTBOL DÜNYASINDA TARİHE GEÇECEK SÖZLEŞME

Lionel Messi'nin babası Jorge, geçtiğimiz günlerde Al-Hilal yönetimiyle Suudi Arabistan'da bir araya geldi. Al-Hilal'in Messi için yıllık 600 milyon euro gibi inanılması güç bir para ödemeye hazır olduğu belirtiliyor. Bu rakam Cristiano Ronaldo'nun kazandığının neredeyse 3 katı.

Bu sezon PSG formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Lionel Messi 18 gol, 17 asistlik katkı verdi.