Ve Kim Min-Jae transferi resmen bitti! 2+1 yıllığına geri dönüyor

Bayern Münih'te forma giyen Kim Min-Jae için bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Bavyera ekibinde isteneni veremeyen Kim Min-Jae eski takımına dönüyor. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve performansıyla kısa sürede farkını ortaya koyarak taraftarın sevgilisi haline gelen Kim Min-Jae ardından Serie A'nın dev ekiplerinden Napoli'ye transfer olmuştu. Çizme'de de çıkışını sürdüren Güney Koreli yıldız, Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Münih ekibinden düşüş yaşayan savunmacı sürpriz bir transfere imza atma aşamasında.

KIM MIN-JAE, YENİDEN NAPOLI FORMASI GİYECEK

Stoper arayışlarını sürdüren Napoli'de uzun süredir Galatasaray'ın savunmacısı Davinson Sanchez'i gündemine almıştı. Mavililer, Cimbom'un Kolombiyalı yıldızından vazgeçip eski oyuncusuna yöneldi. İtalyan basınında yer alan habere göre; Napoli, Kim Min-Jae'yi transfer etmek için Bayern Münih ile anlaşmaya vardı.

ANLAŞMA 2+1 YILLIK

Napoli ile Kim Min-Jae arasında yapılan anlaşmanın detayları da belli oldu. Haberin detaylarında, Napoli'nin tecrübeli savunmacı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken, ödenecek bonservis bedeli konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

www.aksam.com.tr