Ve Kim Min-Jae geri dönüyor! Yılın transferi resmen duyuruldu: Havalimanı dolup taşacak...

Kim Min-Jae için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında 50 milyon euro bedelle transfer olduğu Bayern Münih'te aradığını bulamayan Kim Min-Jae'nin yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bayern Münih'te aradığını bulamayan Kim Min-Jae için sıcak bir gelişme yaşandı. Alman ekibinde gözden düşen Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'nin İtalya'ya geri döneceği ileri sürüldü.

KIM MIN-JAE, GÖZDEN DÜŞTÜ

Sezon başında 50 milyon euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-Jae için işler yolunda gitmiyor. Alman ekibinde gözden düşen ve ilk 11'e girmekte güçlük çeken Güney Koreli stoperin sezon sonunda ayrılma ihtimali bir hayli yükseldi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU! GERİ DÖNÜYOR...

İtalya basınında yer alan habere göre; Bayern Münih'te aradığını bulamayan Kim Min-Jae, sezon sonu İtalya'ya geri dönecek. Serie A devi Inter, Güney Koreli stoper oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti. Transferin sezon sonunda netlik kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kim Min-Jae, bu sezon Bayern Münih formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 2377 dakika sahada kalan 27 yaşındaki stoper oyuncusu, 1 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.