Ve Kim Min-Jae geri dönüyor! Anlaşmayı resmen duyurdular

Kim Min-Jae, sezon başında transfer olduğu Bayern Münih'e veda ediyor. Alman ekibinde beklenilen performansı gösteremeyen yıldız stoperin yeni adresi belli oldu. Kim Min-Jae, eski kulübüne imzayı atacak. İşte detaylar…

Kim Min-Jae, Fenerbahçe'den ayrılarak gittiği Napoli'de Serie A şampiyonluğu yaşamış, ve gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına girmişti. Bu yarıştan galip çıkan Bayern Münih, oyuncuyu 50 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Bavyera ekibindeki ilk yılını beklenilen seviyede geçiremeyen Güney Koreli savunmacı için yeni bir gelişme yaşandı.

KIM MIN-JAE ESKİ TAKIMINA DÖNÜYOR

Serie A ekiplerinden Napoli, eski oyuncusu Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan haberde; Şampiyonluğun ardından büyük bir düşüş yaşararak sezonu 10. sırada bitiren Napoli'nin gelecek yıla iddialı bir giriş yapmak istediği ve 27 yaşındaki stoperi kiralık olarak kadrosuna katacağı aktarıldı.

KARARI KOMPANY VERECEK

Haberin detaylarında Bayern Münih'in, Kim Min-Jae'nin ayrılığı ile ilgili kararı takımın yeni teknik direktörü Vincent Kompany'ye bıraktığı belirtildi. Belçikalı hocanın kadro planlamasını oluşturmasının ardından oyuncuyu kiralama seçeneğini değerlendireceği ifade edildi.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Bayern Münih formasıyla 36 maçta 2769 dakika sahada kalan Kim Mim-Jae, takımı adına 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı ile oynadı.