Ve Kevin De Bruyne 3 yıllığına “Geliyorum dedi! Uçak sonunda iniyor: Havalimanı dolup taşacak...

Manchester Cİty'de sürpriz Kevin De Bruyne gelişmesi yaşanıyor. İngiliz ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren yıldız orta saha gelen astronomik teklife hayır diyemedi. İşte Kevin De Bruyne haberinin detayları...

Son dönemin en iyi orta sahalarından biri olarak gösterilen Kevin De Bruyne, takımı Manchester City'nin kazandığı birçok başarının baş mimarı olmayı başardı. İngiliz ekibinde dokuz sene geçiren ve bir sene daha sözleşmesi olan 33 yaşındaki orta saha, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklife hayır diyemedi.

KEVIN DE BRUYNE AL NASSR'A DOĞRU

Kadrosunda Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca ve Sadio Mane gibi yıldızlar bulunduran Al Nassr, yine tarihe geçecek bir imzaya hazırlanıyor. Ada basınında yer alan haberde; Bu sezon Suudi liginde Al Hilal'in gölgesinde kalan Al Nassr'ın kadrosunu Kevin De Bruyne ile güçlendireceğini aktardı.

Suudi ekibinin Belçikalı yıldızı kadrosuna katma konusunda ısrarcı olduğu ve Manchester City ile yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildiği belirtildi.

3 YIL İÇİN 100 MİLYON EURO

Transfer piyasasında futbolculara ödedikleri astronomik maaşlarla cazibe merkezi haline gelen Suudi Arabistan Ligi'nde listeye Kevin De Bruyne de ekleniyor. Al Nassr'ın, deneyimli orta sahaya 3 yıl için 100 milyon euro ücret ödeyeceği haberin detayları arasında yer aldı.

MANCHESTER CITY FORMASI İLE 382 MAÇ

2015'ten beri formasını giydiği Manchester City'de 382 maça çıkan Kevin De Bruyne, 102 gol kaydederken, takım arkadaşlarını da 170 kez golle buluşturmayı başardı.

www.aksam.com.tr