Ve Kerem Aktürkoğlu tarihe geçiyor! Tam 40 milyon euro

Kerem Aktürkoğlu için flaş gelişmeler yaşanıyor. Benfica'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin transfer gündeminde olan Kerem Aktürkoğlu, rekor bir bonservis bedeliyle Türk spor tarihine geçmeye hazırlanıyor. İşte Kerem Aktürkoğlu transferinin detayları…

Sezon başında, yıldızının parladığı Galatasaray'dan, 12 milyon euroluk bonservis bedeliyle Benfica'nın yolunu tutan Kerem Aktürkoğlu, Türk spor tarihine geçebilir.

Dün oynanan ve Benfica'nın Feyenoord'a 3-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi maçında takımının tek golünü atan milli yıldız, ara transfer döneminde adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Bu kapsamda Kerem Aktürkoğlu için çok konuşulan bir transfer detayı ortaya çıktı.

40 MİLYON EUROLUK TEKLİF

İngiliz basınında çıkan bir habere göre Manchester United, Kerem Aktürkoğlu için Benfica'ya Türk spor tarihine geçecek bir teklifte bulunacak. Buna göre Premier Lig temsilcisinin, Kerem Aktürkoğlu için 40 milyon euroyu gözden çıkardığı aktarıldı.

Türk spor tarihinde milli takım forması giyen bir oyuncu için ödenen en yüksek rakam 34 milyon euroyla, 2015 yılında Barcelona'ya transfer olan Arda Turan olmuştu. Kerem Aktürkoğlu'nun bu rekoru egale edip edemeyeceği merak konusu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Benfica formasıyla 6 maça çıktı. Bu maçlarda 5 gol atan Kerem Aktürkoğlu 2 de gol pası verdi. Ayrıca oyuncunun Portekiz ekibindeki sözleşmesi de Haziran 2029 tarihinde sona erecek.