Ve Kenan Yıldız'ı resmen duyurdular! Transfer bitti: İmzayı atıyor, herkes ters köşe oldu...

Kenan Yıldız için Juventus'ta flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalyan ekibinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken milli oyuncu Kenan Yıldız'ın geleceği hakkında karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Juventus'un genç yıldızı olan Kenan Yıldız transferde gündemden düşmüyor. Siyah-beyazlı ekipte performansını her geçen gün biraz daha yukarı taşıyan golcü oyuncunun geleceği merak konusuydu. İtalyan basınıi Kenan Yıldız'ın transferini manşetlerine taşıdı.

KENAN YILDIZ YENİ SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

Serie A'da Juventus formasını terleten Kenan Yıldız, transferde dikkat çeken bir karar verdi. Çok fazla süre bulamadığı için takımdan ayrılacağı konuşulan milli oyuncu, verdiği kararla adeta herkesi ters köşeye yatırdı. Juventus ile 2027 yılının ortasına kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncu, Torino ekinden gelen yeni sözleşme teklifini kabul etti.

2029 YILINA KADAR İMZALAYACAK

Çizme basını, Juventus'un Kenan Yıldız'a sunduğu yeni sözleşmenin detaylarını da paylaştı. Torino ekibi, golcü oyuncunun sözleşmesini 2029'a kadar uzatacak. Kenan'a yüzde 100 civarında bir zam yapılacağı da belirtildi.

JUVENTUS RAKAMLARI

Kenan Yıldız, Juventus formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıktı. 19 yaşındaki yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol üreterek skora etki etti.