Ve Kenan Yıldız'ı resmen duyurdular! Tarihe geçecek rekor bonservis...

Kenan Yıldız için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Juventus'un Arsenal ve Liverpool başta olmak üzere birçok kulübün peşinde olduğu milli oyuncu Kenan Yıldız için beklediği bonservisi İtalyan basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, Avrupa ekiplerini peşine takmış durumda. Arsenal ve Liverpool başta olmak üzere birçok takımın kadrosuna katmak istediği Kenan Yıldız için İtalyan ekibinin beklediği rakam belli oldu.

KENAN YILDIZ, İNGİLİZLERİN RADARINDA

A Milli Takım'daki performansıyla dikkat çeken Kenan Yıldız için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Genç yıldız için Premier Lig devleri Arsenal ve Liverpool'un devrede olduğu ve birçok kulübün yakından takip ettiği belirtiliyor.

REKOR BONSERVİSİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Ara transfer döneminde Kenan Yıldız için gelecek olan teklifleri dikkate alacak olan Juventus, milli oyuncu için en az 40 milyon euro bonservis bedeli bekliyor.

Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Kenan Yıldız, 34 milyon euroluk Arda Turan transferini geride bırakarak en yüksek bonservis ödenen Türk futbolcu olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kenan Yıldız, bu sezon Juventus'ta yalnızca 6 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hiçbirinde ilk 11'de yer almadı. Toplam 38 dakika süre alabilen 18 yaşındaki milli yıldız, skora etki edemedi.