Ve Kenan Yıldız transferi bitti! Resmen duyurdular...

İtalya Serie A'da Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ın yeni durağının neresi olacağı merak ediliyordu. Milli futbolcu için kulübü Juventus kararını verdi. İşte Kenan Yıldız için yaşanan transfer gelişmesi... | Son dakika transfer haberleri

Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ın talipleri artıyor. Özellikle İngiltere'den Arsenal, 18 yaşındaki golcü için harekete geçti. Juventus ise genç futbolcu için kararını verdi.

JUVENTUS'TAN KENAN YILDIZ KARARI!

İtalyan devi, son olarak Serie A'da oynanan Frosinone maçında golünü atarak yıldızlaşan Kenan Yıldız hakkında kararını verdi. İtalyan basını, siyah beyazlı kulübün onu takımda tutmak istediğini açıkladı. Gelen bilgilere göre Juventus, 40 milyon euro civarlarında sansasyonel bir teklif gelmedikçe onun transferine izin vermeyecek.

TRANSFER PİYASASININ EN DİKKAT ÇEKİCİ GENÇ YETENEKLERİNDEN BİRİ

Genç yaşında A Milli Takım'a kadar yükselen 2005 doğumlu Kenan Yıldız, devre arası transfer döneminde en dikkat çeken oyunculardan birisi. Güncel piyasa değerini 10 milyon euroya çıkaran ve her geçen gün dikkatleri daha da fazla çeken Kenan'ı, kulübü Juventus takımda tutmak için her yolu deneyecek.

Bu sezon ligde 7 maçta toplam 93 dakika süre alan Kenan Yıldız, Serie A kariyerindeki ilk golünü geçtiğimiz hafta Frosinone'ye karşı attı. Ayrıca milli futbolcu bu golle, Juventus tarihinde gol atan en genç yabancı futbolcu oldu.

www.aksam.com.tr