Ve Kenan Yıldız için resmen onay verildi! Yeni takımı belli oldu...

Serie A'da Juventus forması giyen Kenan Yıldız için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren milli oyuncu için dünyanın önde gelen teknik direktörü transfer için yönetime onay verdi. İşte Kenan Yıldız haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Juventus'un kısa bir süre önce profesyonel sözleşme imzaladığı Kenan Yıldız'ın adı transferde gündemden düşmüyor. Siyah-beyazlı forma altında şans bulduğu kısa sürelerde göz dolduran 18 yaşındaki milli oyuncu büyük bir transfere imza atabilir. CalcioMercato'nun haberine göre; Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Kenan Yıldız'ın transferi için yönetime onay verdi.

KENAN YILDIZ, PREMIER LİG'E DOĞRU

Serie A'da Juventus formasıyla ortaya koyduğu performansla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Kenan Yıldız için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa'nın birçok dev kulübüyle adı anılan milli santrafor için Premier Lig devi Liverpool'un devreye girdiği kaydedildi. Kırmızılıların kısa süre içerisinde Juventus'a resmi teklif yapması bekleniyor.

KLOPP SÜRE VERECEK

Juventus formasıyla bu sezon 5 maçta sadece 36 dakika forma şansı bulan Kenan Yıldız'da Liverpool'a sıcak bakıyor. İtalyan basını, Jürgen Klopp'un genç santrafora hak ettiği süreyi vereceğini haberin detaylarına ekledi.

TÜRKİYE'Yİ SEÇMİŞTİ

Almanya'da doğan ve Almanlardan milli takım için teklif alan Kenan Yıldız bu teklifi reddetmiş ve Türkiye Milli Takımı'nı seçmişti. Gurbetçi oyuncunun bu hareketi panzerleri şoka uğratırken, ülkemizdeki futbolseverleri gururlandırmıştı.

www.aksam.com.tr