Ve Kenan Yıldız için herkesin beklediği haber geldi! Transferi resmen duyurdular...

Kenan Yıldız için İtalya'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği milli yıldız Kenan Yıldız için Juventus'ta karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Juventus'un genç yıldızı Kenan Yıldız için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da talip olduğu milli oyuncu Kenan Yıldız'ın geleceği için Juventus kararını verdi.

SÜPER LİG DEVLERİ, KENAN YILDIZ'IN PEŞİNDEYDİ

Son olarak A Milli Takım'ın Almanya'yı 3-2 yendiği maçta performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu Kenan Yıldız, birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Milli yıldıza talip olan kulüpler arasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da yer aldı.

İTALYANLAR DUYURDU! TRANSFER BİTTİ...

İtalya basınında yer alan habere göre; Juventus, potansiyeliyle birçok ekibi peşine takan Kenan Yıldız için kararını verdi. Massimiliano Allegri yönetimindeki İtalyan ekibi, 18 yaşındaki oyuncuyu satmama kararı aldı. Kulüp, gelecek vadeden oyuncuyla yeni sözleşme imzalayarak elini güçlendirmeye hazırlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kenan Yıldız, bu sezon Juventus formasıyla yalnızca 5 resmi maça çıktı ve hiç ilk 11'de yer almadı. Toplam 36 dakika sahada kalan 18 yaşındaki milli oyuncu, skora etki edemedi.