Ve Kenan Yıldız hayırlı uğurlu olsun! Transferi resmen duyurdular...

İtalya ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli oyuncumuz Kenan Yıldız, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Premier Lig devleri Arsenal ve Liverpool, Kenan Yıldız'ı kadrosuna katmak isterken, Juventus'un belirlediği bonservisi ödemeye hazır. İşte detaylar...

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli oyuncumuz Kenan Yıldız, performansıyla göz dolduruyor. Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız için "Kazanmak için yapılmış bir makine" derken, taraftarlar yeni 'Del Piero' olarak görüyor. Attığı gollerle büyüleyen yıldız futbolcu, Avrupa devlerini de peşine takmış durumda.

KENAN YILDIZ İÇİN YARIŞTALAR

Premier Lig devleri Arsenal ve Liverpool, Kenan Yıldız için kıyasıya bir yarış içinde. Yeni sezon kadrosunu şimdiden planlayan iki dev kulüp, milli futbolcuyu transfer listesinin başına yazdı. Yaz transfer döneminde İtalya ekibinin kapısını çalacak olan iki ekip, Juventus'un beklediği 40 milyon euroyu ödemeye hazır durumda.

SEZONA DAMGA VURDU

Bu sezon Juventus'la 1.233 dakika süre alan genç yıldız, bu maçları 5 gol 1 asistle süsledi. 18 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak belirleniyor.

aksam.com.tr