Ve Kenan Yıldız 2029'a kadar hayırlı olsun! Herkes bu transferi konuşuyor...

Kenan Yıldız, performansıyla adından söz ettirmeye devam ederken Juventus'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan devi, Avrupa devlerinin talip olduğu Kenan Yıldız için flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

A Milli Takım'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız, Juventus'ta da yükselişini sürdürdü ve golleriyle adından söz ettirmeyi başardı. Avrupa devlerini peşine takan Kenan Yıldız için İtalyan devinden flaş bir karar geldi.

AVRUPA, KENAN YILDIZ'IN PEŞİNDE

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım'da performansıyla dikkat çeken Kenan Yıldız, kulübü Juventus'ta da teknik direktör Massimiliano Allegri'nin gözüne girmeyi başardı. Performansı ve golleriyle adından söz ettiren genç yıldız, daha şimdiden Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmiş durumda.

TRANSFER BİTTİ! İMZAYI DUYURDULAR...

Kenan Yıldız'dan beklentisi büyük olan Juventus'tan sürpriz bir hamle geldi. İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A devi, 2027'de sözleşmesi bitecek olan Kenan Yıldız ile yeni sözleşme imzalayacak. Milli oyuncunun sözleşmesi 2029'a kadar olacak ve yıllık 300-350 bin euro civarında olan maaşında yaklaşık 3 kat artış yapılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Juventus formasıyla şu ana kadar 13 resmi maça çıkan Kenan Yıldız, bu karşılaşmaların 6'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 460 dakika sahada kalan 18 yaşındaki yıldız, 3 golle takımına katkıda bulundu.