Ve Karim Benzema'yı resmen duyurdular! Transfer sonunda bitti...

Karim Benzema için Suudi Arabistan'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Al Ittihad'dan ayrılacağı ve Avrupa'ya döneceği iddiaları ile gündeme gelen yıldız golcü Karim Benzema için harekete geçildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Al Ittihad'a transfer olan Karim Benzema, geçtiğimiz haftalarda ayrılacağı iddiaları ile gündemdeydi. Arap ekibi, takımda tutmak istediği yıldız golcü Karim Benzema için harekete geçti.

KARIM BENZEMA İÇİN YENİDEN AVRUPA İDDİALARI VARDI

Geçtiğimiz yaz Real Madrid'den ayrılan ve Suudi Arabistan takımlarından Al Ittihad'a imza atan yıldız golcü Karim Benzema için geçtiğimiz haftalarda flaş bir gelişme yaşanmıştı. Benzema'nın Arap ekibinden ayrılmak istediği ve yeniden Avrupa'ya döneceği ileri sürülmüştü.

TRANSFER BİTİYOR

Arap basınında yer alan habere göre; Karim Benzema'nın takımdan ayrılmasına sıcak bakmayan Al Ittihad'da yönetim yıldız oyuncuyu ikna etmeyi hedefliyor. PIF (Suudi Arabistan'daki en büyük dört kulübün mali taahhütlerini yöneten kamu yatırım fonu) yıldız golcü ile kulüp arasında aracılık yapıyor.

Yıldız oyuncunun kısa sürede takıma geri kazandırılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karim Benzema, bu sezon Al Ittihad formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1685 dakika sahada kalan 36 yaşındaki yıldız golcü, 12 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.