Ve Karim Benzema'yı resmen duyurdular! Bu transfer ligde ortalığı yıkacak...

Karim Benzema için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında transfer olduğu Al-Ittihad'da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmaya hazırlandığı ileri sürülen Karim Benzema'nın yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Al-Ittihad'da Karim Benzema macerası sona eriyor. Sezon başında transfer olduğu Arap ekibinde mutsuz olduğu belirtilen ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Karim Benzema'nın yeni adresi belli oldu.

KARIM BENZEMA, AL-ITTIHAD'DAN AYRILIYOR

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Real Madrid'den ayrılan ve sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad'a transfer olan Karim Benzema için işler yolunda gitmiyor. Arap basınında yer alan habere göre; Takımda mutsuz olan yıldız golcü, sezon sonunda ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR! RAKİBE GİDİYOR...

Haberde, Al-Ittihad'dan sezon sonu ayrılmaya hazırlanan Karim Benzema'nın Suudi Arabistan Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa yürüyen Al-Hilal olacağı belirtildi. Yıldız golcü ile prensipte anlaşmaya varıldığı ve sezon sonunda rakip takıma imza atmaya çok yakın olduğu belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karim Benzema, bu sezon Al-Ittihad formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 26'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 2191 dakika sahada kalan 36 yaşındaki yıldız golcü, 12 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.