Ve Karim Benzema transferi bitti! Kulüpten resmi açıklama geldi: Bu iş buraya kadar...

Arabistan'da Al-Ittiad forması giyen Karim Benzema için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Geleceği belirsizliğini koruyan Karim Benzema için kulübünden resmi bir açıklama yapıldı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Uzun yıllar formasını giydiği Real Madrid'den ayrılarak sürpriz bir kararla Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Karim Benzema'nın buraya uyum sağlamada problem yaşadığı ve ülkeden ayrılacağı iddia edilmişti. Fransız golcünün adı bir süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Al-Ittihad yaptığı açıklamayla Benzema'nın geleceğini belirledi.

KARIM BENZEMA, AL-ITTIHAD'DA KALACAK

Geçtiğimiz sezonun başında Al-Ittihad'a transfer olan Karim Benzema'nın geleceği uzun süredir merak konusuydu. Yıldız santrfor, Suudi ekibinde kalacak. İspanyol basınına konuşan Al-Ittihad Sportif Direktörü Ramon Planes, Benzema'nın takımdan ayrılmayacağını ve Fransız oyuncunun aynı zamanda Suudi projesinin elçisi olduğunu açıklayarak Benzema'nın başka bir kulübe transferini de resmen bitirmiş oldu.

SEZON RAKAMLARI

Karim Benzema Temmuz 2023 yılında transfer olduğu Al-Ittihad ile tüm kulvarlarda 29 resmi maçta 2461 dakika süre buldu. 37 yaşındaki golcü oyuncu, bu sürelerde 13 gol ve 8 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr