Ve Karim Benzema 6 aylığına hayırlı olsun! Yüzyılın transferini duyurdular...

Karim Benzema için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Sezon başında transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan ayrılmaya hazırlanan yıldız golcü Karim Benzema'nın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Al-Ittihad'a imza atan Karim Benzema'nın Suudi Arabistan hikayesi kısa sürüyor. Arap ekibinden ayrılmaya hazırlanan ve Avrupa'ya dönmeyi planlayan Karim Bezema'nın yeni durağının Fransa olacağı ileri sürüldü.

SUUDİ ARABİSTAN'DA KARIM BENZEMA KRİZİ! AYRILIYOR...

Geçtiğimiz yaz Real Madrid'den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olan Karim Benzema için işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz günlerde yıldız golcünün ölüm tehditleri aldığı ve bu nedenle ülkeyi terk ettiği belirtilmişti. Öte yandan kulüp yetkililerinin antrenmanlara da katılmayan Benzema'ya ulaşılamadığı belirtilirken, yıldız ismin sosyal medya hesaplarını da kapattığı görüldü. Bu gelişmelerin ardından Fransız golcünün, Arap ekibinden ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi.

İŞTE YENİ TAKIMI...

Al Ittihad'dan ayrılmaya hazırlanan Karim Benzema'nın yeni adresini İspanya basını duyurdu. 36 yaşındaki yıldız golcünün, Ligue 1 devi Paris Saint-Germain ile 6 aylığına el sıkıştığı ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karim Benzema, bu sezon Al Ittihad formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1685 dakika sahada kalan 36 yaşındaki golcü, 12 gol ve 5 asistle skora etki etti.