Ve karar verildi! Uğurcan Çakır transferi resmen bitti...

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için transfer söylentileri ortaya çıkmıştı. Milli file bekçisi de takımdan ayrılmak istediğini ve Avrupa'da kariyerine devam etmek istediğini açıklamıştı. Uğurcan Çakır, transferi için sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın geleceği merak ediliyordu. Avrupa'dan bir çok ekibi peşine takan milli file bekçisinin geleceği hakkında Trabzonspor yönetimi kararını verdi.

UĞURCAN ÇAKIR TAKIMDA KALIYOR

Trabzonspor yönetimi, tecrübeli file bekçisine kendisi için istenen seviyede bir teklif gelmediğini ve önümüzdeki sezonda kendisini takımda görmek istediklerini iletti.

EN YÜKSEK TEKLİF İTALYA'DAN GELMİŞTİ

Uğurcan Çakır için en yüksek teklifin bir Serie A takımından geldiği iddia edilmişti. İddiaya göre bir Çizme ekibi Trabzonspor'a, Uğurcan Çakır için 12 milyon euro teklif etti. Karadeniz ekibinin yönetimi bu teklifi reddetti ve Uğurcan için beklentilerinin 25 milyon euro seviyeleri olduğunu belirtti.

UĞURCAN ÇAKIR'IN RAKAMLARI

Deneyimli file bekçisi kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 212 maça çıkarken kalesinde 256 gol gördü. Uğurcan Çakır bu maçlarda kalesini 59 kez gole kapamayı başardı.