Ve Kaan Ayhan transferinde sona gelindi! Ligde kartlar yeniden dağıtılıyor

Süper Lig devlerinin radarında olan Kaan Ayhan'a sürpriz bir talip var. Stuttgart'ın, Sassuolo forması giyen tecrübeli oyuncunun ismi Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılıyordu. Yerli oyuncu statüsünde olduğu için transfer etmek istenilen Kaan Ayhan'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Bundesliga Ekibi Kaan Ayhan transferi için girişimlerine başladı.

www.akşam.com.tr

Uzun süredir Süper Lig devlerinin radarında yer alan Kaan Ayhan ile ilgili sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için milli stoperi renklerine bağlamak için uğraş veriyordu. İşte detaylar..

KAAN AYHAN İÇİN SÜRPRİZ TALİP

Bild'in haberine göre, Kaan Ayhan'a Bundesliga ekibi Stuttgart talip oldu. Alman ekibi savunma sorununu 28 yaşındaki defans oyuncusuyla çözmek istiyor. Bonservisi fahiş olmasından dolayı Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünüyor. Stuttgart'ın yeni sportif direktörü Fabian Wohlgemuth'un ilk transferinin Kaan olabileceği ifade ediliyor.

STUTTGART İNDİRİM İSTİYOR

Sassuolo yönetimi, Kaan Ayhan için 'tok satıcı' konumunda. İtalyan kulübünün belirlenen 6 milyon euroluk bonservis bedelinin altına düşmemesi ve pazarlıklara yanaşmaması nedeniyle 28 yaşındaki defans oyuncusunun şu ana kadar Stuttgart transferi gerçekleşmedi.

KİRALAMA OPSİYONU

Milli savunmacıya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart talip oldu. Bild'in haberine göre iki yıldır Sassuolo ekbinde yer alan 28 yaşındaki savunma oyuncusu, kırmızı-beyazlılar tarafından isteniyor.

İSTATİSTİK

Sassuolo formasıyla 11 maça çıkan Kaan Ayhan 1 gole katkı sağladı. Milli oyuncu toplamda 630 dakika süre aldı

www.akşam.com.tr