Ve Juan Mata transferi hayırlı olsun! Haftalardır beklenen haber geldi...

Manchester United'a veda eden Juan Mata'nın yeni adresi belli gibi. Beşiktaş'ın da gündeminde olan futbolcuyla ilgili İspanyol basınında flaş bir haber geçildi. Juan Mata'nın La Liga ekibine transfer olmak üzere olduğu iddia edildi.

aksam.com.tr

Juan Mata'nın yeni adresiyle ilgili flaş bir haber geçildi. Adı bir süredir Beşiktaş'la anılan deneyimli futbolcu, ülkesine dönüyor. Juan Mata'nın La Liga ekibiyle anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

JUAN MATA'NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Adı Beşiktaş'la da anılan Juan Mata'nın Elche'ye transfer olacağı öne sürüldü. Aksam.com.tr'nin İspanyol basınından aktardığı habere göre Juan Mata için en ciddi aday Elche. İlk tercihi Premier Lig olan oyuncunun Leeds United'a transferi yatınca rotasını ülkesine kırdığı detayı haberde yer aldı.

BÜYÜK ORANDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Juan Mata transferinde büyük oranda anlaşma sağlandığı ve oyuncunun yeni adresinin Elche olacağı belirtilirken, deneyimli isim için Valencia'nın da temaslarda bulunduğu kaydedildi. Transferin en geç birkaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

JUAN MATA'NIN MANCHESTER UNİTED KARNESİ

8,5 yıl formasını giydiği Manchester United ile toplam 285 maça çıkan Juan Mata, 51 gol 47 asistlik performans sergiledi. Kırmızı Şeytanlar, 2013-14 sezonunun ara transfer döneminde Juan Mata'yı Chelsea'den 44,73 milyon euroya kadrosuna katmıştı.

aksam.com.tr