Ve Jose Mourinho'yu resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı olsun...

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, kariyerinde yeni sayfa açmaya hazırlanıyor. Ünlü antrenör Jose Mourinho'nun yeni adresinin Süper Lig olacağı aktarıldı.

Fenerbahçe, şampiyonluk hedefini sürdürürken ligin 30. haftasına doğru zirveden 2 puan farkla uzakta kalıyor. Sarı lacivertliler öte yandan, Avrupa'da bu sezon büyük başarılar elde etmenin peşinde. Teknik direktör İsmail Kartal, bu sezon sarı lacivertlilerle 45 maçta 37 galibiyetle iyi bir tablo çiziyor. Fenerbahçe yönetimi ise bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşılmazsa yeni dönemde başka bir teknik adamla devam etme düşüncesine sahip.

JOSE MOURINHO GELİYOR!

İtalyan basınının aktardığı habere göre; Fenerbahçe yönetimi şu anda teknik direktör İsmail Kartal'dan ve takımın gidişatından memnun ancak şampiyon olunmazsa işler değişebilir. Fenerbahçe'nin hedeflere ulaşılmaması durumda yeni sezonda başka bir teknik direktörle çalışmak istediği aktarıldı. Adaylar arasında en güçlü ismin Jose Mourinho olduğu belirtildi.

"YARIN ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

Portekizli teknik adam daha önce, "Mümkünse yarın çalışmak istiyorum ama yanlış karar da vermek istemiyorum. Doğru fırsatı beklemeliyim." ifadelerini kullanmıştı.

PREMIER LİG DEVLERİ TALİP

Son olarak Roma'yı çalıştıran Mourinho'nun ismi; Manchester United, Chelsea, Newcastle United, Al-Hilal, Al-Nassr, Napoli ve Juventus'la da anılıyor.

aksam.com.tr