Ve Joachim Löw ''Tamam'' dedi! Yeni teknik direktör hayırlı uğurlu olsun...

Joachim Löw'ün merakla beklenen yeni durağı belli oldu. Son olarak Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve adı Beşiktaş ile de gündeme gelen Joachim Löw'ün yeni takımını İngilizler duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Son olarak Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'ün yeni durağı belli oldu. Adı geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş ile de anılan başarılı hoca Joachim Löw için flaş bir iddia ortaya atıldı.

JOACHIM LÖW, GERİ DÖNÜYOR

2006'nın yazından beri çalıştırdığı Almanya Milli Takımı'ndan ayrılan Joachim Löw sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Adı geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş ile de gündeme gelen başarılı çalıştırıcı gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Erik ten Hag ile yolların ayrılığı gündemde olan Manchester United, yeni teknik direktör için kararını verdi. Ada ekibi, Hollandalı çalıştırıcının ardından göreve Joachim Löw'ü getirmeyi planlıyor.

KARİYER ÖZETİ

Daha önceden Stuttgart, Fenerbahçe, Karlsruhe, Adanaspor, FC Tirol ve Austria Wien'i çalıştıran Joachim Löw, son olarak 2006'da göreve getirildiği Almanya Milli Takımı'nı uzun yıllar çalıştırdıktan sonra 2021'de görevden ayrıldı.