Ve Jhon Arias hayırlı uğurlu olsun! Bizzat menajeri açıkladı: Süper Lig devinden yılın transferi...

Brezilya ekibi Fluminense'de forma giyen Jhon Arias için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Kolombiyalı oyuncunun menajeri, Süper Lig devi için resmi bir açıklama yaptı. İşte Jhon Arias haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da bir yandan önümüzdeki sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Tete'den istediği verimi alamayan Galatasaray aradığı sağ kanadı Brezilya'da buldu. Aslan, Fluminense'de forma giyen Jhon Arias için harekete geçti.

JHON ARIAS'IN MENAJERİ GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ AÇIKLADI

İç transfere yönelen Galatasaray'da dış transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Birçok oyuncusu ile sözleşme uzatacağını açıklayan sarı-kırmızılılar, sağ kanat pozisyonu için harekete geçti. Brezilya'nın Fluminense ekibinde forma giyen Jhon Arias'ın menajeri Alex Viveros, Galatasaray'ın Kolombiyalı oyuncuyu kadrosuna katmak için transfer teklifi yaptığını açıkladı.

FELIPE MELO DEVREYE GİREBİLİR

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve hala sarı-kırmızılıları desteklediği bilinen Felipe Melo'da Fluminenese'de forma giyiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki süreçte Melo'dan bu transfer için devreye girmesi yönünde talepte bulunabilir. Yönetimin, 41 yaşındaki oyuncudan Arias'a Galatasaray'ı yakından tanıtmasını istemesi bekleniyor.

FLUMINENSE RAKAMLARI

Jhon Arias, Fluminense formasıyla tüm kulvarlarda 153 maça çıktı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 33 gol ve 35 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr