Ve İsmail Kartal ''Yeter artık'' dedi! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal sürpriz bir karar aldı. Son olarak Olympiakos'a kaybedilen maçın ardından İsmail Kartal, yıldız ismin biletini kesti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Fenerbahçe'nin başına geçen ve birçok rekor kırarak adından sıkça söz ettiren İsmail Kartal'ı son haftalarda stres sardı. Ligde ve UEFA Konferans Ligi'nde eski formunu aratan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, takımdan gönderilecek oyuncu listesini hazırlamaya başladı.

İSMAİL KARTAL BİLETİNİ KESTİ

UEFA Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos'a kaybeden Fenerbahçe'de fatura ara transfer döneminde kadroya katılan Rade Krunic'e kesildi. Boşnak basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takıma katıldığı günden bu yana bekleneni veremeyen ve Olympiakos karşısında da vasatı aşamayan Krunic içim gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

ZORUNLU SATIN ALMA MADDESİ VAR

Fenerbahçe'nin sezon başında da transferi için çok çaba harcadığı ancak bir türlü takıma katamadığı Rade Krunic, devre arasında çubuklu formayı giymişti. Takıma kiralık olarak katılan ancak zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Boşnak oyuncu, sarı-lacivertlileri adeta bin pişman etti. Fenerbahçe, Krunic için sezon sonunda Milan'a 4.5 milyon ödeyecek.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Rade Krunic, Fenerbahçe formasıyla 15 maçta 901 dakika süre bulabildi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sürelerde 1 kez asist üretti.

www.aksam.com.tr