Ve Isco transferi resmen bitti! Gece yarısı büyük müjde geldi

Union Berlin Isco ile anlaştı! Adı bir dönem İstanbul devleriyle anılan tecrübeli oyuncu imza atmaya çok yakın. Sevilla'da Lopetegui'nin kovulması sonrası istediği forma şansını bulamayan ve ayrılık kararı alan Isco'ya Bundesliga yolu gözüktü. Detaylar haberimizde…

Transfer sezonun başlamasıyla birlikte İstanbul devlerinin radarına giren tecrübeli futbolcuya Union Berlin talip oldu. Kadrosunda yapılanmaya giden Alman ekibi oyun kurucu olarak kadrosuna Isco'yu katıyor.

ISCO UNİON BERLİN YOLUNDA

Real Madrid'den Sevilla'ya bedelsiz şekilde transfer olan tecrübeli oyuncu Sevilla'da istenileni verememesi ve Lopetegui kavulması sonrası kadro yapılanmasında yer bulamamıştı. Forma şansı bulamaması sonrası sözleşmesini fesheden tecrübeli oyuncu yeni kulüp arayışına girmişti. Union Berlin heyetiyle masaya oturan deneyimli oyuncu sözleşme imzalamaya sıcak bakıyor.

SEVİLLA İLE BÜYÜK OLAY

Sezon başında Sevilla ile 2 senelik sözleşmeye imza atan tecrübeli oyuncu bir anda sözleşmesini feshetmişti. Olayın perde arkasında yönetimle büyük sorun yaşadığı ve gelirken vaat edilen forma şansının verilmemesi deneyimli oyuncu için son nokta oldu.

TEK ŞART

Tecrübeli oyuncunun tek şartı istediği forma şansını bulmak olduğu öğrenilen bilgiler arasında. Öte yandan Union Berlin yetkilileri on numara bölgesine deneyimli bir oyuncu getirmek istiyor. Alman ekibi için yıldız oyuncu tam bir biçilmiş kaftan olarak görünüyor. Isco, bir zamanlar umut vadeden kariyerini yeniden canlandırmak için bir şans daha arayacak.

ISCO İSTATİSTİK

Tam 9 sezon Real Madrid forması giyen 30 yaşındaki Isco Alarcon, Madrid ekibiyle çıktığı 353 maçta 53 gol 52 asistlik katkı sağlamıştı. Sevilla formasıyla 12 maça çıkan tecrübeli oyuncu 2 asist yaptı.